Liga 1

FCSB. Duckadam și-a ales favorita la titlu în noul sezon

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 August 2020

Helmuth Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a analizat șansele la titlu ale echipei roș-albastre și crede că tot CFR Cluj e favorită să fie campioană.

Fostul portar crede că problema roș-albaștrilor o constituie lipsa omogenității și a comentat și posibila plecare lui Dennis Man în Anglia, acolo unde e pe lista lui Norwich.

S-au făcut multe transferuri, unele reuşite, altele mai puţin reuşite. Au fost foarte multe schimbări de antrenor. Avem jucători valoroşi, dar din păcate nu avem o echipă. Eu merg din nou pe CFR ca favorită", a declarat Duckadam la TV Telekom Sport.

„Dennis Man trebuie să plece”

„Dacă va avea o ofertă bună şi oferta va fi pe placul patronului, părerea mea este că orice jucător e bine să plece când are acea ofertă. Dacă va avea o ofertă, sfatul meu este să plece. 

Nu cred că i se potrivește Anglia, deoarece ştim că englezii joacă în forţă şi Dennis Man nu e un jucător de forţă. El este un jucător de viteză, cu tehnică. Mai repede i s-ar potrivi un alt campionat, poate cel spaniol, francez, chiar italian”, a adăugat fostul oficial al roș-albaștrilor.

VIDEO. Revine Liga 1: totul despre Astra-  FCSB, derby-ul din prima etapă

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.