Liga 2

VIDEO U Cluj, clip impresionant de prezentare al noului echipament: de la Remus Câmpeanu, la Dorin Goga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 august 2020

După ce a ratat promovarea în Liga 1, U Cluj se pregătește pentru noul sezon și le-a prezentat fanilor noul echipament Adidas.

Într-un videoclip emoționant, narat de Remus Câmpeanu, câștigător cu U Cluj al Cupei României în 1965, clujenii prezintă noul echipament, alb, cu dungi negre, inspirat din modele tradiționale al clujenilor, care amintește și de naționala Germaniei.

„Ne scriem propria istorie. Eu, tu, noi. Ducem simbolul mai departe, din generație în generație. Acel simbol al unor inimi românești și scriem povestea «U» împreună. Povestea noastră, povestea Clujului, Pentru că «U» ești tu, pentru că «U» suntem noi”, spune Remus Câmpeanu în videoclip.

În filmuleț, alături de imagini cu fanii și Remus Câmpeanu, mai apar Dorin Goga, vedeta clujenilor, și Darius Fălcușa, unul dintre juniorii clujenilor.

Fanii s-au declarat deja încântați de noul tricou de joc al clujenilor: „Mă bucur că s-a revenit la stilul clasic”, „Excelent”, „Când o să fie disponibile în magazine?”, au fost câteva dintre comentariile suporterilor.

VIDEO U Cluj și-a prezentat noul echipament

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.