Tenis

VIDEO Dezvăluiri în premieră despre Bianca Andreescu: „Refuza să vorbească în română. Are ceva rău în ea, m-a scos de pe Facebook”

+51 Foto
Bianca Andreescu. foto: Reuters

Articol de Remus Dinu  —  joi, 20 august 2020

Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (20 de ani, 678 WTA), fostă campioană națională, a fost invitată în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre viața ei, dar și despre poveștile inedite acumulate de-a lungul timpului în circuit. 

Pe parcursul celor 60 de minute petrecute în studioul Gazetei Sporturilor, Andreea Prisăcariu a rememorat momentele în care s-a antrenat alături de Bianca Andreescu (20 de ani, 6 WTA), jucătoarea canadiană cu origini românești care a avut o ascensiune remarcabilă în 2019, când a câștigat US Open, Indian Wells și Toronto. 

„Bianca Andreescu e cu nasul pe sus, dar fix cât trebuie”

„S-a nimerit ca Bianca să fie talentată. Ea a ajuns sus și a avut oportunități pentru că a primit wild-card-uri la turnee importante. Eu am primit wild-card doar la BRD, la București. Pe vremea când am cunoscut-o, vorbeam cu ea în engleză, nu voia să vorbească în română! Ne-am cunoscut la Mondiale, la junioare. 

Ne-am împrietenit, vorbeam ca fetele, mergeam să dansăm împreună. Au fost și petreceri pe-acolo, asta pe la 14 ani. Vorbea doar în engleză. Nu aducea discuția despre România, n-am vorbit niciodată despre asta. Am respectat că prefera să vorbească în engleză. Era drăguță, de treabă, cu o alură oarecum rea. Are ceva rău în ea, dar în sensul pozitiv. E cu nasul pe sus, dar fix cât trebuie, e sigură pe ea. Atitudinea ei pe teren mi se pare foarte șmecheră. Era glumeață, vorbeam cu ea și de băieți, ne dădeam cu părerea despre ei, vorbeam despre fashibiancaon, unghii, sclipici.

Am fost prietene pe Facebook și pe Instagram, după care m-a scos! Nu zic că e normal, dar am înțeles de ce a făcut asta”, a spus Andreea Prisăcariu, la GSP Live.  

Bianca Andreescu și legăturile cu România

Născută în Canada, Bianca Andreescu s-a întors în România la 8 ani, alături de mama sa, unde aceasta a început o afacere, iar ea a făcut primii pași în tenis. Afacerea nu a reușit, iar după doi ani și jumătate familia Biancăi Andreescu a decis să părăsească România. După întoarcerea în Canada, Andreesc a intrat într-un program al Federației de Tenis din aceasta țară, care a sprijinit-o financiar.

Citește și alte știri despre tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.