Campionate

UPDATE Alarmă la Barcelona! Messi a transmis că despărțirea e tot mai probabilă » Starul argentinian, supărat după întâlnirea cu Ronald Koeman

Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyIamges

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 august 2020

Ronald Koeman (57 de ani), noul antrenor al Barcelonei, a avut azi o întâlnire cu Leo Messi, căpitanul catalanilor.

UPDATE 22:00; S-a terminat întâlnirea Messi - Koeman

Presa din Spania scrie că întâlnirea dintre Messi și Koeman s-a terminat, iar veștile sunt proaste pentru Barcelona, Căpitanul l-a invitat acasă pe tehnicianul olandez și i-ar fi spus că are îndoieli asupra viitorului său la Barca. „Și-a exprimat nemulțumirea față de întreaga situație după 2-8 cu Bayern și, momentan, se simte mai mult în afară decât în interiorul clubului", a anunțat RAC 1.

Nu a spus că pleacă, dar a sugerat că e posibil ca acest lucru să se întâmple. Messi, 33 de ani, al cărui contract expiră pe 30 iunie 2021, este văzut de Koeman drept stâlpul noului proiect catalan.

Totuși, argentinianul ar avea două variante de transfer: Manchester City, pentru a fi din nou alături de Pep Guardiola, sau PSG, unde s-ar reîntâlni cu prietenul Neymar.

Știrea inițială:

Presa din Argentina anunță că Messi își va întrerupe vacanța pentru a se întâlni cu Ronald Koeman. Căpitanul Barcelonei vrea să îl cunoască pe noul antrenor și să cunoască strategia pe care acesta o are. De partea cealaltă, Koeman vrea să afle ce intenții are Leo Messi și dacă acesta vrea cu adevărat să plece de la Barcelona.

Messi este împreună cu familia în vacanță în La Cerdanya, o regiune din Spania, aflată la granția cu Franța. Leo și Koeman se vor vedea azi, iar după discuția cu Messi, antrenorul va discuta și cu restul căpitanilor, Pique, Busquets și Sergi Roberto.

VIDEO. Pe cine vrea să aducă Barcelona lângă Messi:  e transferul astronomic al verii

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.