Liga 1

Dinamo bifează al doilea transfer! Jucătorul semnează azi contractul

Janusz Gol // FOTO: Guliver//GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 august 2020

Dinamo bifează al doilea transfer din „era Cotacero”. Șefii clubului au ajuns la un acord cu polonezul Janusz Gol (34 de ani).

După ce l-a adus pe Achim, Dinamo a ajuns la un acord cu polonezul Janusz Gol. După mai multe runde de negocieri, mijlocașul defensiv cu 8 meciuri în echipa națională a Poloniei a acceptat oferta „câinilor”. Acesta va veni vineri pentru a semna un contract valabil pe un an.

Janusz este liber de contract după ce a părăsit-o pe Cracovia, acolo unde a fost coleg cu Sergiu Hanca și Cornel Râpă. Mijlocașul polonez este cotat la 325.000 euro de Transfermarkt și a mai evoluat în Polonia la Legia Varșovia, GKS Belchatow și Polonia-Stal, dar și în Rusia, la Amkar Perm.

Transferuri Dinamo:

  • Antrenor: Gheorghe Mulțescu (confirmat)
  • Veniri/reveniri: Măgureanu (Afumați), G. Crețu (Rapid), Eșanu (Farul), Fl. Bejan (Clinceni), Dudea (CSM Reșița), Petrișor (Turris Tr. Măgurele), L. Gheorghe (Modelu), V. Achim (Viitorul)
  • Plecări: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (liber), Kostrna (liber), Perovici (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul)

VIDEO. Reîncepe Liga 1: totul despre Dinamo – Hermannstadt

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.