Liga 1

FCSB. Toni Petrea îi cere transferuri lui Gigi Becali: „E nevoie de jucători, mai ales în condițiile actuale”

Toni Petrea (45 de ani) e în fața celei mai mari provocări din carieră, primul campionat pe care îl începe din postura de „principal”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 august 2020

FCSB debutează în noul sezon pe terenul celor de la Astra, mâine, de la ora 21:00. Toni Petrea (45 de ani) e în fața celei mai mari provocări din carieră, primul campionat pe care îl începe din postura de „principal”.

FCSB are 4 cazuri de coronavirus în lot, pe Toma Niga (22 de ani) Alexandru Pantea (16), Răzvan Udrea (19) și Gabriel Simion (22). Toni Petrea spune că pregătirea a fost dată complet peste cap, dar e încrezător înaintea duelului cu Astra. 

Toni Petrea, înainte de Astra - FCSB

„Suntem la startul unui nou sezon, unul în care sper să realizăm mult mai multe decât s-a realizat sezonul trecut. Întâlnim o echipă bună a campionatului, o prezență constantă în play-off. Mergem însă să câștigăm. 

Faptul că avem aceste cazuri de Covid-19 ne-a ținut un pic pe loc, dar nu suntem singura echipă cu problemele astea. Trebuie să ne adaptăm la situație, am avut o perioadă scurtă de pregătire, dar cred că am reușit să ne îndeplinim în mare obiectivele. Eu zic că meciurile ar trebui disputate pe teren. Nu e corect ca învingătoarea să se decidă altfel”, a declarat Toni Petrea într-o conferință de presă.

Toni Petrea vrea transferuri

„Consider că avem jucători tineri, de perspectivă. Sunt bucuros că avem acest lot. Sigur, e nevoie oricând de jucători, dar mizez pe dorința lor de afirmare. E prematur să vorbim despre favorite la titlu. Cert e că noi vom juca la victorie fiecare meci, asta e dorința noastră, de a implementa un spirit de învingători. Vom vedea ce jucători vor mai apărea pe parcurs. V-am spus, la orice echipă, tot timpul e nevoie de jucători, cât mai mulți. Mai ales în condițiile actuale, cu protocolul pentru Covid-19”, a spus antrenorul celor de la FCSB. 

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.