Liga 1

CFR CLUJ // Dan Petrescu, anunț vital înainte de duelul de foc cu Dinamo Zagreb: „Acum lumea nu mai are scuze dacă se va întâmpla ceva pe teren”

Dan Petrescu, anunț vital înainte de duelul de foc cu Dinamo Zagreb

Articol de Remus Răureanu  —  Friday, 21 August 2020

Clubul CFR Cluj a platit salariile restante, inclusiv luna iunie. Măsura vine după problemele financiare la care s-au referit inclusiv jucătorii campioanei, nemulțumiți că nu și-au luat banii la timp.

Astfel, plățile sunt acum la zi acum, iar luna iulie ar trebui achitată pe 25 august. Au mai rămas doar datorii mici către jucători, cum ar fi primele pentru victoriile din campionat.

Conducătorii au vrut să stingă orice nemulțumire a fotbaliștilor și să îi mobilizeze la maximum pentru meciul cu Dinamo Zagreb, de miercuri, în preliminariile Ligii Campionilor. Partida se va juca într-o singură manșă, la Cluj, de la ora 21:00.

„S-a tot vorbit de problemele financiare de la CFR Cluj. În momentul de față e liniște, lumea nu mai are scuze dacă se va întâmpla ceva pe teren. În momentul ăsta totul e bine la CFR, suntem pe drumul cel bun, sper să rămânem așa în continuare. Problemele care erau s-au cam rezolvat”, a declarat azi Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Gazeta Sporturilor a publicat ce datorii avea clubul către jucători, sume între 100.000 și 130.000 de euro pentru fiecare fotbalist. Detalii AICI!

  • CFR va continua în Europa League, dacă va fi învinsă în Ligă, indiferent de tur. Clujenii vor intra pe ruta campioanelor, urmând să întâlnească alte echipe eliminate din preliminariile UCL. Prezența în play-off-ul Ligii GARANTEAZĂ accesul în grupele Europa League
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.