Liga 1

EXCLUSIV Nu merge la Șumudică! Echipa care îl transferă pe Denis Alibec + Suma primită de Astra

Denis Alibec va fi transferat de Samsunspor

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 22 august 2020

Denis Alibec (29 de ani) nu va fi transferat de Gaziantep, în cele din urmă. Atacantul s-a înțeles cu Samsunspor, din liga a doua turcă.

Alibec s-a înțeles cu Samsunspor în privința salariului și duratei contractuale, iar apoi a fost liniștit de turci. Aceștia i-au transmis că vor ajunge la un acord și cu Astra în legătură cu suma de transfer.

Giurviugenii urmează să primească 800.000 euro în schimbul lui Alibec, sumă care i-ar fi de mare ajutor lui Ioan Niculae, patronul echipei, care are de plătit salarii restante către fotbaliști și staff.

A picat varianta Gaziantep

Oferta inițială a lui Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, era de 600.000 euro. Sumă considerată mult prea mică de către oficialii Astrei. Gaziantep ar fi fost dispusă să pluseze, să urce la 800.000 euro, însă acest lucru ar fi făcut ca salariul oferit lui Denis să scadă, lucru care nu a fost pe placul vârfului.

1.9 milioane de euroeste cota de piață a lui Denis Alibec, potrivit Transfermarkt

14 goluri și 11 pase decisivea adunat Alibec sezonul trecut, în 26 de meciuri

Denis Alibec ar putea fi menajat în meciul Astrei cu FCSB, din această seară, de frica apariției unor eventuale probleme medicale. Atacantul ar putea fi lăsat pe tușă sau ar putea prinde doar câteva minute, pe final.

Astra - FCSB, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.