Liga 1

VIITORUL - UTA 1-1. Gică Popescu are răbdare cu Ruben de la Barrera, dar i-a transmis un mesaj: „Sper totuși la un rezultat bun cu FCSB”

Gică Popescu (52 de ani), președintele constănțenilor, a analizat debutul antrenorului Ruben Barrera (35 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 august 2020

Viitorul și UTA au remizat, scor 1-1, în prima rundă din Liga 1. Gică Popescu (52 de ani), președintele constănțenilor, a analizat debutul antrenorului Ruben de la Barrera (35 de ani). 

Gică Popescu are răbdare cu noul antrenor. Cu toate astea, președintele Viitorului i-a transmis că vrea o victorie în meciul de runda viitoare, de pe terenul lui FCSB,

Gică Popescu: „Obiectivul e play-off-ul”

„Nu e cel mai bun joc al nostru din ultima perioadă, probabil şi căldura a influenţat foarte mult evoluţia jucătorilor, i-am văzut lenţi în anumite momente, ăsta este începutul de sezon, sperăm ca în perioada următoare să punem la punct lucrurile care nu au funcţionat astăzi. 

Avem un antrenor care a luat echipa acum două săptămâni şi încă nu a avut timp să transmită jucătorilor ceea ce doreşte, aşa sunt începuturile, mai grele, sperăm să ne revenim în meciul următor. Pentru el vor fi importante cele două săptămâni având în vedere că va avea timp să lucreze mai mult cu echipa. Sperăm totuşi să facem un rezultat bun contra FCSB-ului. Obiectivul nostru este ca în fiecare an, play-off-ul”, a declarat Gică Popescu.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.