Liga 1

CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB. Staff-ul croaților a depistat cel mai periculos jucător al campioanei României: „Totul se întâmplă în jurul lui”

Damir Krznar (48 de ani), antrenorul secund al campioanei Croației, a găsit punctele forte ale „feroviarilor”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 august 2020

CFR Cluj va juca în turul secund al Ligii Campionilor împotriva lui Dinamo Zagreb, miercuri, 26 august, de la ora 21:00. Damir Krznar (48 de ani), antrenorul secund al campioanei Croației, a găsit punctele forte ale „feroviarilor”.

  • CFR Cluj - Dinamo Zagreb se joacă într-o singură manșă, la Cluj. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1

Oficialii lui Dinamo Zagreb au urmărit atent victoria campioanei României din Malta, 2-0 cu Floriana, în turul I preliminar al Ligii Campionilor. 

Dinamo Zagreb se teme de CFR

„Nu cred că meciul din Malta reflectă adevărata imagine a lui CFR Cluj. Au jucat pe gazon artificial și știm că mereu apar probleme când nu ești obișnuit cu suprafața. S-a văzut că au fost anumite probleme de organizare a jocului, dar și că sunt o echipă mult mai bună decât Floriana. Au avut inițiativa tot jocul, cu excepția poate a ultimelor 10 minute, dar în final au mai marcat o dată”, a declarat Krznar conform germanijak.hr.

Deac, considerat pericolul principal

„Sunt extrem de puternici după pauză, asta este marea lor calitate și nu a fost vizibilă doar în acest meci. Trebuie să fim atenți la atacurile lor de după pauza. De asemenea, sunt și o echipă foarte muncitoare cu o linie defensivă solidă și o reacție bună pe mingile pierdute. Numărul lor 10, Ciprian Deac, iese în evidență. Este cel care organizează jocul, totul se întâmplă în jurul lui. Are pase bună și un ritm bun”, a concluzionat Krznar. 

VIDEO. Golurile care au dus-o pe CFR în turul II preliminar al Ligii

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.