Liga 1

ASTRA - FCSB 0-3. Sergiu Buș a comis-o! Nu știe cu cine joacă în Europa League: „Nu am căutat pe net nimic despre ei...”

+59 Foto
FCSB a câștigat meciul cu Astra, scor 3-0, în prima etapă din Liga 1. Sergiu Buș (27 de ani) a debutat în tricoul formației lui Gigi Becali. A rezistat doar o repriză, iar la declarațiile de la finalul partidei a comis-o.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 august 2020

FCSB a câștigat meciul cu Astra, scor 3-0, în prima etapă din Liga 1. Sergiu Buș (27 de ani) a debutat în tricoul formației lui Gigi Becali. A rezistat doar o repriză, iar la declarațiile de la finalul partidei s-a dat de gol.

Sergiu Buș a avut o primă repriză fără realizări importante. Atacantul adus de la Gaz Metan Mediaș a fost înlocuit la pauză cu Alexandru Buziuc, celălalt vârf transferat de FCSB în această vară.

Buș nu se teme de Becali

„Important e că am câștigat. 3-0 e un scor corect, am dominat. Nu mă așteptam neapărat să joc tot meciul, domnul antrenor simte mai bine schimbările, Buziuc a făcut și el un meci bun. E bine că am câștigat. Așa cum am spus, mi-am asumat să vin aici, e o presiune în plus, cel mai mare club din România. Toate meciurile le vor trata ca pe cel de astăzi. Sincer, cred că patronul e mulțumit de rezultat, de noii jucători. Ne-am pregătit bine toți și vom crea o familie frumoasă”, a declarat Sergiu Buș la Look Sport.

Sergiu Buș a încurcat țările :) 

FCSB joacă joi, de la ora 21:30, meciul cu Shirak, din turul I preliminar al Europa League. Sergiu Buș a nimerit poziția pe care Shirak a terminat sezonul precedent, 4, dar a încurcat Armenia cu Albania. 

„Urmează meciul cu Shirak, da... Nu știu pe ce loc au terminat, 3 sau 4 în Albania... Nu am căutat pe net nimic despre ei. Vom pregăti meciul de mâine încolo și 100% vom ști și tactic, și ce trebuie sa facem în teren”
- Sergiu Buș

Citește și alte știri despre Astra - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.