Campionate

VIDEO Nici coronavirusul nu l-a oprit » Claudiu Keșeru a revenit cu gol la Ludogoreț

Claudiu Keșeru (33 de ani) a marcat un gol în victoria obținută de Ludogoreț pe terenul lui Cherno More Varna, scor 4-1, în runda cu numărul 3 din Bulgaria. FOTO: Facebook @ludogorets

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 22 August 2020

Claudiu Keșeru (33 de ani) a marcat un gol în victoria obținută de Ludogoreț pe terenul lui Cherno More Varna, scor 4-1, în runda cu numărul 3 din Bulgaria.

Cosmin Moți (35 de ani) și Dragoș Grigore (33 de ani) au fost și ei integraliști la campioana Bulgariei. Ambii au văzut câte un cartonaș galben în prima repriză. 

Ludogoreț a deschis scorul în minutul 6, prin brazilianul Alex Menezes. Gazdele au egalat în minutul 25, prin Coureur, dar scorul primei reprize a fost stabilit de Claudiu Keșeru, în minutul 40. Atacantul a semnat astfel prima reușită, după ce a scăpat de Covid-19. Meciul a fost tranșat prin reușitele lui Jorginho, în minutul 74, și Higinio, minutul 88. 

Cu această victorie, Ludogoreț ajunge pentru moment pe locul secund în Bulgaria, cu 6 puncte acumulate în 3 meciuri. CSKA Sofia e lider, cu 7 puncte.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.