Liga 1

ASTRA - FCSB 0-3. Toni Petrea a explicat de ce l-a schimbat pe Sergiu Buș la pauză: „E un protocol”

+59 Foto
FCSB a câștigat cu 3-0 meciul cu Astra din prima etapă a sezonului de Liga 1.Toni Petrea (45 de ani) e mulțumit de prestația elevilor săi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 august 2020

FCSB a câștigat cu 3-0 meciul cu Astra din prima etapă a sezonului de Liga 1.Toni Petrea (45 de ani) e mulțumit de prestația elevilor săi. 

„Am început cu dreptul, e o victorie importantă, pe un teren pe care se câștigă destul de greu puncte. Jocul m-a mulțumit în prima parte, însă în a doua parte am avut probleme. Nu putem fi mulțumiți în totalitate, pentru că nu ai cum să joci perfect de la primul meci. Fizic eu zic că stăm bine. Nu vreau să fac o analiză a jucătorilor noi, în general nu îmi place să vorbesc după meci despre jucători. Sper ca în continuare să avem aportul lor să ne ajute în ceea ce ne dorim”, a declarat Toni Petrea la Look Sport. 

Petrea, 3 schimbări la pauză

Întrebat despre înlocuirea lui Sergiu Buș de la pauză, Toni Petrea a replicat: „Așa am considerat. Avem un protocol, putem face schimbările doar în 3 momente ale jocului. Pauza este un astfel de moment”.

„M-am simţit bine, mă bucur că am reuşit să înscriu, îmi pare rău pentru ratările pe care le-am avut, puteam să închidem meciul mult mai devreme. Dar importante sunt cele 3 puncte. Am jucat mult mai bine, am pasat. Fizic suntem pe drumul cel bun, ne-am antrenat foarte bine, ne-au dat înapoi acele zile de izolare, dar uşor, uşor o să creştem. Ținând cont că am câştigat cu 3-0, iar adversarul nu a avut ocazii, putem spune că suntem mulţumiţi. Dar trebuie să ne perfecţionăm de la zi la zi. Am început cu dreptul acest campionat, sperăm să o ţinem tot aşa, drumul este lung”
Florin Tănase, căpitan FCSB

FOTO. Cele mai tari imagini din Astra - FCSB 0-3:

Citește și alte știri despre Astra - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.