Liga 2

FC U Craiova 1948, pe „Ion Oblemenco”! Adrian Mititelu a obținut accesul pe stadion pentru ședința foto de prezentare a noului echipament

Stadionul „Ion Oblemenco”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 23 August 2020

Fotbaliștii echipei FC U Craiova 1948 au realizat ședința foto de prezentare a echipamentului pentru sezonul viitor pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Echipei lui Adrian Mititelu i-a fost permis accesul pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, anunță ediție.ro. Însă nu pentru a-și disputa meciurile acolo, așa cum clubul a cerut în repetate rânduri, ci pentru a efectua ședința foto de prezentare a echipamentului pentru sezonul 2020/2021.

FC U Craiova, care va evolua sezonul viitor în Liga 2, va dispune de trei echipamente: unul pentru meciurile de acasă, unul pentru partidele din deplasare și ultimul pentru meciurile din Cupa României.

Dispută pentru stadionul „Ion Oblemenco”

Echipa patronată de Adrian Mititelu a trimis mai multe cereri pentru a putea evolua pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă fără succes. După ce Primăria orașului le-a refuzat ultima solicitare, craiovenii s-au reorientat și vor disputa meciurile din sezonul următor pe stadionul Municipal din Turnu Severin.

Cum și-a motivat Primăria refuzul? Ei bine, au anunțat că cererea nu poate fi soluționată favorabil în acest moment, deoarece nu sunt respectate „prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Craiova privind stabilirea și aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020”, care cuprind și „categoriile de evenimente ce pot fi organizate în cadrul Complexului Sportiv Craiova”.

Craiova lui Mititelu a jucat un singur meci pe noul „Ion Oblemenco”, anul trecut, în „șaisprezecimile” Cupei României, 2-3 cu U Cluj, după prelungiri.

Condițiile pentru ca o formație să evolueze pe „Ion Oblemenco”

Condițiile care trebuie întrunite deocamdată sunt cele din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Craiova nr. 473/2019, acolo unde sunt stipulate evenimentele fotbalistice ce pot fi organizate pe „Oblemenco", precum și prețurile pentru închirierea acestuia:

  1. Meciuri ale echipei naţionale;
  2. Meciuri interne de Liga 1, Cupa României începând cu faza „şaisprezecimilor”, Supercupa României;
  3. Meciuri din fazele preliminare UEFA Champions League şi UEFA Europa League;
  4. Evenimente fotbalistice precum UEFA Champions League și UEFA Europa League.

Academica Clinceni - CFR Cluj: tot ce trebuie să știi despre debutul campioanei în noul sezon de Liga 1

Mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.