Liga Campionilor

Președintele UEFA vrea să revoluționeze Liga Campionilor! Analizează o schimbare majoră

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, ia în calcul păstrarea sistemului competițional din acest sezon de Liga Campionilor.

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday, 23 August 2020

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, ia în calcul păstrarea sistemului competițional din acest sezon de Liga Campionilor și Europa League. 

Final Eight ar putea să nu fie numai o excepție pandemică în istoria fazelor finale ale Champions League. Președintele UEFA e încântat de spectacolul oferit de noul format, cu dueluri în manșă unică. 

„Am fost obligați, dar până la urmă am descoperit ceva nou. N-a fost atât de multă tactică în aceste meciuri. Când e doar un singur joc, dacă o echipă dă gol, cealaltă trebuie să marcheze rapid. În sistemul tur-retur, mai ai destul timp să întorci rezultatul", a explicat Aleksander Čeferin.

„Greu cu Liga Campionilor într-un singur loc"

Permanentizarea inovației depinde de calendar: Turneul 2020 a fost interesant și un succes, în ceea ce privește transmisia TV. Poate și pentru că e august și lumea a stat acasă. E complicat însă cu organizarea într-un singur loc, ia mult timp. Dar am avea o săptămână plină de fotbal". 

VIDEO. Războiul Bayern - PSG s-a mutat „în pat”: cum l-a atacat Jordyn Huitema, jucătoare la PSG, pe Alphonso Davies, fotbalistul lui Bayern

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.