Stiri extrasport

Atac suburban! Omul lui Firea insinuează că Nicușor Dan e pedofil: „El poate e cu nepoții altora ...”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 august 2020

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și candidat din partea PSD la Consiliul General al Bucureștiului, a lansat un atac suburban la adresa lui Nicușor Dan, candidatul USRPlus-PNL la Primăria Capitalei. 

„M-a deranjat că a vorbit despre mine. Dai în mine, dai în fabrici și uzine. Mi-a zis că sunt bătrân. Eu îi spun Plicușor Dan, știe el! S-a legat de mine, zicând că eu am fost președintele echipei Securității statului. Mănâncă rahat! Știe toată lumea că n-a fost, mi-ar fi plăcut să fie echipa Securității! Sunt un tată model, mi-am educat copiii așa cum trebuie. Nicușor Dan are și el o familie? O nevastă, copii?

Eu am o familie. El e căsătorit, are copii? Pe mine mă îmbrățișează nepoții, pe Nicușor Dan nepoții altora. Poate i-o și plăcea”, a acuzat Dumitru Dragomir în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Cozmin Gușă a vrut să știe dacă Nicușor Dan e homosexual 

Cozmin Gușă, președintele Federației Române de judo, l-a atacat direct pe candidatul USRPlus-PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan: 

„Am sesizat frica lui Nicușor Dan de dezvăluirile de presă, este și firesc, din punctul lui de vedere, el știind cam ce se ascunde acolo, dar totuși pentru că trebuie să ne desfășurăm activitatea vorbind despre oamenii care doresc să candideze, care doresc să ne conducă, în calitate de cetățean al Bucureștiului, care se pregătește să voteze: 

  1. Dacă este adevărat că a demisionat din USR pentru că la vremea respectivă USR nu dorea să susțină legalizarea căsătoriei între homosexuali și lesbiene? 
  2. Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Eu am o serie de informații în acest sens, din viața sa privată. Este un lucru legal, neblamabil din punct de vedere public și nu văd de ce n-ar recunoaște.

Dacă o consideră o dată cu caracter personal poate să-mi răspundă în privat, pe Facebook sau pe telefonâ”, a scris Gușă pe stiripesurse.ro.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.