Liga Campionilor

Se întâmplă și la case mai mari! Gafa lui Sergiu Buș, devansată de Neymar » Ce a scris brazilianul după finala Ligii Campionilor

+8 Foto
Neymar, după PSG - Bayern 0-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 august 2020

PSG a pierdut finala Ligii Campionilor în fața lui Bayern Munchen, scor 0-1, dar la finalul meciului Neymar (28 de ani) a felicitat formația greșită.

Aflat în tabăra învinșilor, Neymar a scris pe contul personal de Twitter un mesaj de încurajare, în care a ținut să își felicite rivalii. Totuși, a ratat o literă, iar Bayern s-a transformat în Bayer, rivala bavarezilor din Bundesliga.

„Să pierzi face parte din sport. Încercăm totul, luptăm până la final. Mulțumesc pentru sprijin și afecțiune fiecăruia dintre voi. Și felicitări lui BAYER”, este mesajul postat de Neymar. 

Reacția lui Bayer: „Mulțumim, Neymar”

Echipa de social media a clubului german lăudat de Neymar accidental nu a ratat șansa de a intra în prim-plan. Persoana care se ocupă de pagina de Twitter a celor de la Bayer i-a oferit un răspuns savuros brazilianului. „Mulțumesc, Neymar! Nu sunt sigur de ce mă feliciți, din moment ce sunt în vacanță și mă joc FIFA, dar mulțumesc”.

Gafa lui Sergiu Buș: Albania în loc de Armenia

Eroarea lui Neymar amintește de cea a lui Sergiu Buș (27 de ani), atacantul lui FCSB, care a comis-o la finalul partidei cu Astra (scor 3-0). Atacantul a încurcat țările, declarând că Shirak, echipa pe care FCSB o va întâlni în turul I preliminar al Europa League, joacă în Albania! De fapt, Shirak este o echipă armeană.

Urmează meciul cu Shirak, da... Nu știu pe ce loc au terminat, 3 sau 4 în Albania... Nu am căutat pe net nimic despre ei. Vom pregăti meciul de mâine încolo și 100% vom ști și tactic, și ce trebuie sa facem în teren”
- Sergiu Buș

Alte știri despre PSG - Bayern:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.