Liga 2

Scandal la U Craiova 1948! Clubul anunță demiterea lui Eugen Trică, antrenorul neagă vehement: „Nu există așa ceva!” + Favoritul pentru a-l înlocui pe Trică

Eugen Trică

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Răducanu  —  luni, 24 august 2020

Cu 5 zile înainte de debutul noului sezon al Ligii 2, U Craiova 1948 a anunțat despărțirea de antrenorul Eugen Trică (44 de ani).

UPDATE 20:50

Flavius Stoican este alegerea lui Adrian Mititelu pentru postul de antrenor al Craiovei, susțin sursele GSP.ro. Detalii AICI!

Eugen Trică, dat afară de la Craiova

„Contractul dintre FC U Craiova și antrenorul Eugen Trică a încetat astăzi, 24.08.2020. Urmează ca, în scurt timp, să fie angajat un nou colectiv tehnic”, au informat oltenii. Zilele următoare, până la numirea unui nou staff tehnic, antrenamentele vor fi conduse de Vali David și Ovidiu Dănănae!”, scrie pe pagina de Facebook a oltenilor.

Pot să confirm. Trică a plecat, rezilierea e unilaterală. Acum ne uităm peste program și căutăm antrenor 
- Adrian Mititelu, finanțator U Craiova 1948, pentru GSP.ro

Având în vedere faptul că rezilierea contractului este unilaterală, U Craiova 1948 se va vedea nevoită să îi plătească salariul lui Eugen Trică până la finalul contractului.

Trică nici nu vrea să audă: „Nu există așa ceva!”

În timp ce oltenii anunță despărțirea de Trică, antrenorul nu concepe așa ceva. „Nu există așa ceva. Nu am semnat nicio reziliere, informația e eronată”, a transmis acesta pentru GSP.ro.

Eugen Trică a preluat 7U Craiova 1948 în mai 2019 și a reușit să promoveze echipa în Liga 2.

Flavius Stoican, favorit pentru a prelua echipa

Odată cu demiterea lui Trică, oltenii sunt în căutare de antrenor, mai ales că mai sunt doar câteva zile până la debutul noului sezon. Prima variantă pentru banca tehnică a echipei este Mircea Rednic (58 de ani), ultima dată antrenor la Poli Iași.

6 trofeea câștigat Rednic ca antrenor: de două ori titlul, 2 Supercupe și o Cupă în România, precum și o Cupă în Azerbaidjan

Alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.