Liga 1

Dinamo - Hermannstadt. FOTO Anamaria și Rebecca Prodan, prezente pe Arena Națională! Cum au reacționat la golul încasat de Dinamo

+5 Foto
Anamaria Prodan (47 de ani) e în tribunele Arenei Naționale la meciul dintre Dinamo și Hermannstadt.

Articol de Raed Krishan (foto)  —  Monday, 24 August 2020

Anamaria Prodan (47 de ani) și Rebecca, fiica sa care face parte din conducerea lui Hermannstadt, au fost prezente în tribunele Arenei Naționale la meciul sibienilor cu Dinamo, scor 1-1. 

  • Pentru a evita un conflict de interese între meseria de impresar și rolul de finanțator în Liga 1, Anamaria Prodan i-a oferit responsabilitatea conducerii clubului Hermannstadt, cel puțin pe hârtie, fiicei sale Rebecca.

Anamaria Prodan e aproape de Hermannstadt. Impresara nu ratează nicio partidă a protejatului ei, Ruben Albes. Astăzi, a urmărit duelul cu Dinamo din tribuna oficială a Arenei Naționale, alături de fiica sa Rebecca și de alți oficiali sibieni. La golul de 1-0, marcat de Jo Santos în minutul 32, Anamaria a tresărit de pe scaun și s-a felicitat cu toți cei prezenți în lojă, apoi a mângâiat-o părintește pe fata ei.

Anamaria Prodan, invidioasă pe Dinamo

Anamaria Prodan regretă faptul că nu l-a adus pe mijlocaș la Hermannstadt pe Vlad Achim (32 de ani): „L-au adus pe Vlad Achim, mie mi-a plăcut întotdeauna. Mi se pare un jucător foarte bun. Eu dacă aș fi avut posibilitatea să aduc 10 jucători din străinătate sau pe Vlad Achim, l-aș fi adus pe Vlad. Îmi pare rău că nu am știut că pleacă de la Hagi, că eram grămadă pe el. Mai ales că mi-a fost și jucător”.

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.