Liga 1

Dinamo - Hermannstadt. FOTO Istvan Kovacs n-a văzut un penalty evident pentru „câini”! Ion Crăciunescu: „Asta înseamnă că nu a vrut să dea”

+52 Foto
Dinamo și Hermannstadt se întâlnesc în prima etapă din Liga 1. Dinamo a cerut penalty în repriza secundă, la duelul dintre Fabbrini și Romario Pires.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 august 2020

Dinamo și Hermannstadt au remizat, scor 1-1, în prima etapă din Liga 1. „Câinii” au cerut penalty în repriza secundă, la duelul dintre Fabbrini și Romario Pires. 

După 10 minute de joc din repriza secundă, la scorul de 0-1, Dinamo a cerut penalty la duelul dintre Romario Pires și Fabbrini. Incursiunea mijlocașului dinamovist a fost oprită de o atingere din spate a adversarului. Istvan Kovacs, bine plasat, a ezitat câteva clipe, apoi a făcut semn că jocul poate continua. Reluările au arătat însă că Romario îi pune piedică lui Fabbrini.

FOTO: Captură @Digisport 1

Dinamo a primit în cele din urmă o lovitură de la 11 metri. În minutul 59, Daniel Popa a fost faultat de Dâlbea, iar Sorescu a transformat.

Ion Crăciunescu: „Nu a vrut să dea!”

Ion Crăciunescu a analizat faza și l-a taxat pe Kovacs. „Dacă ăsta nu este penalty... Poate numai domnul Istvan Kovacs, care este arhisuficient mereu, n-ar da. Dacă ăsta nu e penalty, atunci nu mai trebuie să fie niciodată penalty. Uite cât de bine plasat e, cum se apleacă. Asta înseamnă că nu a vrut să dea. Adversarul pune piciorul în față”, a spus fostul arbitru, la Fotbalul Club, de la Digi Sport

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - Hermannstadt

Citește și alte știri despre Dinamo - Hermannstadt: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.