Campionate

Clauza secretă a lui Ajax în transferul lui Răzvan Marin la Cagliari, în Serie A

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 25 august 2020

Transferul mijlocașului român Răzvan Marin în Sardinia, la Cagliari, e iminent, anunță de Telegraaf, care dezvăluie detalii ale acordului. Ajax vrea să-și recupereze investiția de 12,5 milioane.

Foarte probabil, Răzvan Marin nu va mai juca din toamnă la Ajax, încercând relansarea carierei în Serie A. Mijlocașul de 24 de ani e dorit la Cagliari de noul antrenor Eusebio Di Francesco, iar mutarea este iminentă, cum confirmă De Telegraaf.  

Cotidianul olandez a dezvăluit un detaliu din acord, potrivit căruia „lăncierii" ar încasa un procent mare dintr-o eventuală vânzare a românului, cumpărat cu mari perspective de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro în vara lui 2019.

Răzvan Marin la Cagliari: nu se știe suma de transfer

 Nu s-a aflat încă suma ce va fi achitată de Cagliari (locul 14 în ultimul sezon), însă Ajax speră să-și recupereze investiția în Răzvan Marin, care n-a reușit să se impună la Amsterdam. 

Dovadă și ce-a declarat directorul sportiv Marc Overmars după primul amical al verii în Austria: „Îmi pare rău, dar el trebuie să plece, pentru că, pe postul lui, frânează creșterea tinerilor din academie". La ultima partidă de pregătire (4-1 cu Salzburg), Răzvan nu a mai apărut nici măcar în lotul roș-albilor.

„Răzvan vrea să joace, de aceea s-a dus în Olanda. Dar fără meciuri, nu poate crește, indiferent dacă e la Ajax sau în altă parte. Trebuie să găsească o echipă unde să fie folosit" 
- Petre Marin, tatăl mijlocașului

Citește și alte știri despre Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.