Publicitate

Gudart.ro - cel mai bun showroom parchet din lemn stratificat si nu numai!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 August 2020

Nimic nu este mai important în propria locuință, decât confortul și liniștea pe care poate să ne-o ofere. Timpul petrecut acasă este unul destul de mare, atât că durata, cât și că importanta. Bunăstarea și odihna zilnica, sunt extrem de importante pentru o viață cât mai sănătoasă, iar confortul pe care propria casă poate să ni-l ofere, este esențial.

Fie că este vorba despre o simplă decorare ori despre renovarea spațiilor dintr-un apartament sau dintr-o casă, fiecare obiect de mobilier, articole pentru podea sau pereți, produse pentru finisaje, și așa mai departe, toate acestea trebuie să fie într-o armonie perfectă. Micile detalii precum cele ce țin de culori, nuanțe, dimensiuni, pot face extrem de ușor diferență. 

Înainte de orice, este absolut esențial să stabiliți com vor arăta pereții și podelele, pentru ca restul obiectelor de mobilier și celor decorative, să se îmbine perfect din toate punctele de vedere. 

În ceea ce privește alegerea vopselei pentru pereți sau tavan, lucrurile sunt relativ simple, însă, atunci când este vorba despre podea, lucrurile devin ceva mai complicate. În general, pentru podele, cea mai mare parte dintr-o locuință, este reprezentată de parchet, de regulă, gresia fiind aplicată doar în bai sau bucătarii.

Parchetul este de mai multe feluri în ceea ce privește materialele și construcția sa, dar avantajul și dezavantajul său, constă în gamă extrem de variata de culori și nuanțe în care este disponibil. Avantaj deoarece veți avea de unde alege, iar dezavantaj, deoarece având atâtea soluții puse la dispoziție, cu siguranță veți întâmpina și dificultăți în alegerea finală a culorii și modelului. 

Cele mai importante și solicitate tipuri de parchet din lemn, sunt:

  • Parchet din lemn masiv - acesta este realizat integral din lemn masiv,  lemn care provine dintr-o mare varietate de copaci precum stejar, nuc sau pin plus multi alții. Parchetul din lemn masiv are o durabilitate și o rezistență extrem de mare, iar daca este întreținut corespunzător, nu veți întâmpina nici un fel de problema, chiar zeci de ani.
  • Parchet realizat din lemn de tip furnir - acesta este realizat din mai multe straturi de lemn lipit cu un adeziv special, prin presare. Acest lucru conferă acestui lemn o stabilitate excelentă în timp, durabilitate, un preț ceva mai accesibil în comparație cu parchetul din lemn masiv, motiv pentru care este o alegere bună pentru orice zonă a casei dumneavoastră. Este de menționat și faptul că, are o rezistenta ceva mai ridicata la umiditate în comparație cu cel din lemn masiv.
  • Parchet  laminat – acest tip de parchet este compus din materiale sintetice care stimulează aspectul lemnului, care este apoi laminat. Și acesta are o durata de viață bună, însă, cel mai mare avantaj al pardoselilor din lemn stratificat constă în faptul că este foarte simplu de instalat. Desi din punctul de vedere al durabilității în timp, precum și al aspectului, sunt diferențe extrem de mari intre parchetul laminat și cel realizat integral din lemn, cel laminat este recomandat în principal pentru costurile extrem de mici de achiziție.

 

O idee excelentă pentru cei care sunt în căutarea celor mai bune soluții în materie de parchet din lemn, este acest showroom parchet din lemn stratificat, Gudart.ro. Acesta este un magazin online specializat în comercializarea parchetului de diverse tipuri, inclusiv punând la dispoziția vizitatorilor posibilitatea de a achiziționa gresie și/sau faianță de cea mai bună calitate.

Indiferent că v-ați achiziționat o noua casa, ori aveți nevoie de diverse articole, produse, materiale pentru renovare, daca ați decis să înlocuiți și pardoseala, cea mai buna opțiune o reprezintă alegerea produselor Gudart.ro, realizând în acest fel, o investiție cu adevărat inteligentă pentru locuință și pentru un trai mai bun. Echipa Gudart.ro este lider pe această nișa a comercializării parchetului din lemn, oferind o gamă foarte variată de modele, culori și tipuri de lemn. Practic este imposibil să nu găsiți la acest magazin, exact produsul perfect nevoilor pe care le aveți.

În funcție de nevoile pe care le aveți și pentru a putea face cea mai bună alegere, trebuie să țineți cont de tipul de lemn, material, culoare, grosime și așa mai departe, pentru a putea investi în ceva cu adevărat util. 

Prin numai un simplu click distanță sunteți așteptați să vizualizați toate modelele disponibile la cei de la Gudart, iar daca doriți să le vedeți fizic, sunteți invitați în showroom-ul pentru parchet din lemn, din București. Astfel, veți putea decide instant ce parchet se potriviteste mai bine cu nevoile locuinței dumneavoastră, iar dacă veți întâmpina orice fel de problemă în alegerea produselor, angajații Gudart.ro vă pot ajuta astfel încât să luați hotărârea potrivită.

Principalele categorii de produse disponibile la cei de la Gudart.ro, sunt reprezentate bineînțeles de parchet din lemn, dar și gresie și faianță, plus tapet. Astfel, puteți găsi la numai un click distanță, cele mai avantajoase optinui în ceea ce privește înnoirea pardoselilor, cât și a pereților.

Atunci când ne gândim la Gudart.ro, ne gândim la o echipă de oameni profesioniști în domeniu și dedicați amenajărilor pentru locuințe, oameni dăruiți pentru a realiza cele mai bune produse atât în ceea ce privește calitatea propriu zisa, cât și din punctul de vedere al design-ului. Daca veți urmări website-ul Gudart.ro, veți putea observa cum constant apar noi și noi modele atât de parchet din lemn, cât și pentru gresie, faianță sau tapet. Gudart.ro este despre calitatea amenajărilor interioare, principalul obiectiv al echipei fiind reprezentat de nevoile clienților. În plus, produsele sunt disponibile la un raport calitate/preț mai mult decât avantajos.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.