Liga 2

OFICIAL Nicolo Napoli este înlocuitorul lui Trică la FC U Craiova 1948!

Italianul Nicolo Napoli (58 de ani) a fost prezentat oficial la U Craiova 1948.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 august 2020

Italianul Nicolo Napoli (58 de ani) a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948, unde îi ia locul lui Eugen Trică și are obiectiv promovarea în Liga 1.

FC U Craiova 1948 l-a demis ieri, cu doar 5 zile până la startul noului sezon de Liga 2, pe antrenorul Eugen Trică. Adrian Mititelu a tatonat mai multe piste, printre care Mircea Rednic și Flavius Stoican, cărora le-a pus pe masă prime de promovare de câte 50.000 de euro, dar s-a oprit la varianta clasică, Nicolo Napoli. Antrenorul italian plecase de la clubul oltean în martie 2019, după ratarea promovării în Liga 2 în fața lui Turris Turnu Măgurele.

Mititelu și Napoli, mai multe conflicte

Cariera de antrenor a lui Nicolo Napoli se leagă de Craiova. A pregătit formația din Bănie în 6 mandate, începând cu 2004. Relația sa cu Adrian Mititelu nu a fost mereu cea mai bună.

La penultima descălecare, în 2018, antrenorul italian declara: „Am avut o relaţie foarte bună cu Mititelu. Acum, dacă el dorea să îmi impună alte reguli sau avea alte doleanţe, atunci cred că trebuia să le discutăm concret„.

VIDEO. Cosmin Gângioveanu: „Adrian Mititelu se băga peste antrenori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.