Campionate

FOTO Aubameyang și-a deschis garajul de lux: Ferrari de 2,2 milioane de euro și 4 Lamborghini, dar și un „intrus” de numai 25.000 de euro

+17 Foto
Foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 August 2020

În așteptarea prelungirii contractului pe care îl are cu Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang și-a prezentat colecția de mașini de lux pe care o deține în garajul său personal.

Fotbalistul gabonez e pasionat de mașini și a investit sume generoase în acest hobby. Piesa lui de colecție e un model LaFerrari, pe care a cheltuit peste 2,2 milioane de euro.

În plus, el mai deține patru modele Lamborghini: două Urus 4x4, un Aventador și un Huracan Spyder. Despre ultima a declarat că e preferata lui. De asemenea, mai deține un Bentley Bentayga, încă trei modele Ferrari, un Porsche Panamera Turbo Techart, precum și modele Range Rover, Audi și Aston Martin.

„Hainele, mașinile și tot ce am reprezintă un bonus. Îmi place să trăiesc așa. Îmi place cine sunt și dacă alți oameni nu pot accepta asta, atunci nu e problema mea. E important să nu uiți de unde vii și care îți sunt rădăcinile, dar și să te bucuri de viață și de bonusurile pe care ea ți le oferă”, a spus Aubameyang despre pasiunea lui pentru mașini de lux.

Cea mai „modestă” mașină din garajul său e un Volkswagen Beetle Cabriolet, evaluat la aproximativ 25.000 de euro. De-a lungul timpului, Aubameyang a și renunțat la câteva din mașinile de lux pe care le deține.

Citește și alte știri despre Arsenal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.