Atletism

VIDEO & FOTO Încă un stadion modern inaugurat la Craiova: e unic în România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 August 2020

Stadionul de atletism din Craiova a fost inaugurat astăzi în prezența mai multor nume mari din istoria sportului românesc. Este singura arenă din România dedicată exclusiv atletismului. 

Noul stadion se află în vecinătatea arenei „Ion Oblemenco”, are o capacitate de 5.000 de locuri și poate găzdui inclusiv competiții internaționale. Construcția lui a costat 10 milioane de euro, bani alocați de la bugetul local al orașului Craiova.

„Sunt două piste gata de folosire – una la standarde competiționale, de 400 metri, dar și cea de warm-up, fiecare cu instalație de nocturnă separată. Sistemul audio de înaltă fidelitate va oferi ambientul necesar celor care vor evolua pe terenul de competiții. Toate materialele și instalațiile sunt noi și vor utila nu doar pista mare, ci și pista de warm-up, iar vestiarele și cabinele sunt pregătite pentru sportivi și membrii echipelor”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu, conform mediazece.ro

La evenimentul de inaugurare au fost prezenți, printre alții, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic Sportiv Român, și foști mari atleți precum Gabriela Szabo, Marian Oprea, Doina Melinte, Violeta Beclea. 

Citește și alte știri despre atletism:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.