Liga Campionilor

CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB. Ce știe Zoran Mamic despre România: „Hagi, Dan Petrescu, Mutu, Steaua”

CFR Cluj și Dinamo Zagreb se întâlnesc miercuri, de la ora 21:00, în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. Zoran Mamic (48 de ani), antrenorul croaților, se teme de Ciprian Deac și laudă performanțele lui Dan Petrescu.

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 25 august 2020

CFR Cluj și Dinamo Zagreb se întâlnesc miercuri, de la ora 21:00, în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. Zoran Mamic (48 de ani), antrenorul croaților, se teme de Ciprian Deac și laudă performanțele lui Dan Petrescu.

  • CFR Cluj - Dinamo Zagreb, în turul 2 preliminar al UEFA Champions League, e miercuri, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus. 

CFR Cluj trece la un nivel superior după victoria din Malta, cu Floriana. Mâine seară, în Gruia, în turul II preliminar al Champions League, într-o singură manșă, va juca împotriva celor de la Dinamo Zagreb, multipla campioană a Croației, care are un lot evaluat la 86 de milioane de euro pe transfermarkt.

CFR Cluj - Dinamo Zagreb: Zoran Mamic a urmărit mulți români

Zoran Mamic a vorbit în termeni decenți despre partidă, cu toate că adversarii ardelenilor nu concep să părăsească atât de curând preliminariile Champions League. 

„Trebuie să arătăm pe teren ceea ce putem face, nu la conferința de presă. Îl cunosc pe Ciprian Deac, cu al său picior stâng ce poate fi un adversar de temut. Stilul său de joc ne poate pune mari probleme. Nu ne gândim la drame, ci doar la cum să învingem. Șansele sunt 50-50 la sută, trebuie să ne impunem", a declarat antrenorul de 48 de ani. 

A vorbit laudativ despre Dan Petrescu și nu numai: „Ce știu eu despre România? Hagi, Mutu, Dan Petrescu, Steaua. Cunosc foarte bine țara voastră, am venit de mai multe ori, m-am interesat de mulți fotbaliști în ultimii ani, pot spune că am prieteni români. Petrescu a fost mare ca fotbalist, e mare ca antrenor. Am urmărit și toate meciurile CFR-ului din precedenta campanie europeană".

Îl știu pe Djokovic de pe filmări

Alături de antrenor, la conferința de presă a fost fundașul central Emir Dilaver, 29 de ani, care a fost internațional al Austriei la toate grupele de juniori. Fotbalistul a recunoscut că-l știe pe Damjan Djokovici, născut la Zagreb, doar cu ocazia partidei de mâine seară. 

„Știm că și Djokovici, și alți fotbaliști ai românilor ne pot produce rău. I-am urmărit pe video, știm că CFR este o echipă de nivel european. Și dacă jucam acasă la noi tot aceleași șanse, 50-50 la sută, erau. Dar Dinamo Zagreb va pleca învingătoare de la Cluj, așa credem noi", a comentat apărătorul. 

„Adversarul nostru este o echipă care a ţinut în şah câştigătoarea Europa League timp de 180 de minute. Sevilla s-a calificat datorită golului marcat în deplasare. Întâlnim o echipă experimentată, compactă, agresivă, care ştie foarte bine să rupă jocul”

"Logic, ne gândim la grupele Champions League, am jucat atâția ani la acel nivel. Dar o luăm pas cu pas. Respectăm CFR Cluj și am venit să obținem calificarea"
- Zoran Mamic, antrenor Dinamo Zagreb

VIDEO. Dan Petrescu, anunț vital înainte de duelul de foc cu Dinamo Zagreb

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.