Liga Campionilor

Dan Petrescu anunță că are bagajul la ușă: „Pot pleca după meciul cu croații”

+34 Foto
Dan Petrescu (52 de ani) nu ar accepta o ofertă din străinătate, dar se teme pentru postul său.

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (foto)  —  marţi, 25 august 2020

CFR Cluj și Dinamo Zagreb se întâlnesc miercuri, de la ora 21:00, în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. Dan Petrescu (52 de ani) nu ar accepta o ofertă din străinătate, dar se teme pentru postul său. 

  • CFR Cluj - Dinamo Zagreb, în turul 2 preliminar al UEFA Champions League, e miercuri, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus.

„Eu mai am doi ani contract, dar am bagajul la ușă, gata făcut. Dacă vine o echipă din afară, o refuz. Dar pot fi dat afară și după meciul cu croații! 

Am văzut finala câștigată de Sevilla, cu un ochi plângeam, cu altul râdeam. Am demonstrat încă o dată că echipa noastră a făcut numai miracole. Jucătorii consideră că mai pot face, dar eu sunt mai realist. E greu să repeți ce am făcut atunci”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Dan Petrescu voia transferuri mai rapide

„Paul Anton și Cristian Lopez? Vojtus? Era bine dacă ajungeau deja, apoi degeaba mai vin dacă ieșim din Europa. Debeljuh a venit și el târziu. Djokovici și Păun au început de câteva zile. Era bine să fii fost toți apți. Ar fi bine să-l vrea Bașakșehir pe Djokovici, am lua și noi niște bani. Ar fi bine pentru el, pentru noi”, a spus antrenorul campioanei. 

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.