Liga 1

FOTO Cosmin Contra, prezentat oficial de Dinamo! Comunicatul roș-albilor

+52 Foto
Cosmin Contra este noul antrenor al lui Dinamo. Foto: fcdinamo.ro

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 26 august 2020

Cosmin Contra (44 de ani) a fost prezentat oficial de Dinamo! Fostul fundaș dreapta a ajuns azi în România și a semnat acordul pe doi ani cu „câinii”, înlocuindu-l pe Gigi Mulțescu.

UPDATE, ora 15:45 - Cosmin Contra, prezentat oficial de Dinamo: „Bine ai revenit acasă!”

„OFICIAL. Cosmin Contra la Dinamo București.

București, 26 august 2020. Cosmin Contra este noul antrenor principal al echipei Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului. Fostul selecționer al primei reprezentative a României a mai antrenat Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie și 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1, a luptat pentru titlul de campion până în ultima etapă de campionat și a câștigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Ștefan cel Mare.

Bine ai revenit acasă, Cosmin Contra!”, se arată în comunicatul „câinilor”.

UPDATE, ora 13:30

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo un contract valabil pe doi ani. Mâine după-amiază va avea loc primul antrenament al lui „Guriță” de la revenire.

UPDATE, ora 11:00

Contra a ajuns în această dimineață în România, alături de preparatorul fizic Javier Reyes. „Încă nu am semnat”, a spus antrenorul, citat de ProX, care a fost așteptat de Rufo Collado, noul director sportiv de la Dinamo. Urmează discuția finală cu Pablo Cortacero. Cel mai probabil, „Guriță” va semna în următoarele ore cu roș-albii, un contract valabil pe doi ani.

Știrea inițială

Dorința noului conducător al „câinilor” este ca fostul selecționer al României să preia cât mai repede echipa care nu a început extraordinar sezonul în Liga 1, doar cu o remiză, 1-1 pe teren propriu cu Hermannstadt.

Cosmin Contra, noul antrenor al lui Dinamo

Contra va veni în Ștefan cel Mare cu doi colaboratori: preparatorul fizic Javi Reyes, așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate, și antrenorul secund Jerry Gane.

Ei n-au plătit salarii, lotul e foarte subțire. Să vină Contra, să facă ce? Contra nu e un antrenor care să construiască o echipă, asta e părerea mea. E un antrenor care vine de la echipa națională, care s-a bătut la titlu, eu nu îl văd pe el antrenorul care să ia jucători de 19-20 de ani și să zică: «aveți răbdare, în 2-3 ani avem echipă»

Dănuț Lupu, fost mijlocaș Dinamo, la PRO X

3este locul pe care a terminat Dinamo cu Contra antrenor, în 2017, când echipa a cucerit și Cupa Ligii

3 meciuria disputat Mulțescu ca antrenor la Dinamo în acest nou mandat. Bilanțul: o victorie și două egaluri

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Hermannstadt 1-1

VIDEO Toate detaliile înaintea confruntării Chindia Târgoviște - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.