Auto

FOTO Prima mașină Dacia Duster cabrio coupe, produsă în București: investiție de 30.000 de euro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 August 2020

Un serviciu auto independent a transformat o Dacia Duster, care fusese grav avariată cu doar câteva luni înainte, într-un cabrio coupe.

Modificările aduse caroseriei au presupus o investiție de peste 30.000 de euro, iar noul automobil a primit denumirea „Duster Summer”, datorită desing-ului inspirat din atmosfera sezonului estival, se arată într-un comunicat remis de serviciul auto care a produs modelul.

Transformarea mașinii grav avariate într-un automobil de lux, complet funcțional, a durat patru luni. Caroseria a fost înlocuită complet, iar sistemul electric a fost adaptat. Scaunele și bordul au fost înlocuite și retapițate cu piele albă, acoperișul obișnuit a fost înlăturat, iar podelele au fost decorate în stil nautic.

„De la bun început ne-am propus ca modificările aduse caroseriei să păstreze caracteristicile modelului Dacia Duster, întocmai pentru că voiam să realizăm o adaptare funcțională a acestuia, păstrându-i esența. Astfel, chiar dacă ar fi fost mai simplă înlocuirea unor elemente, în unele cazuri, noi am ales să investigăm și să încercăm diferite variante, astfel încât orice român să poată recunoaște, cu ușurință, varianta originală a mașinii”, spune Eugen Lungu, Director General AutoK9, service-ul auto care a recondiționat mașina.

Citește și alte știri auto:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.