Liga 1

Primul club din Liga 1 care „intră” în cursa pentru Messi: „Te așteptăm cu drag”

Sepsi Sf. Gheorghe și-a lansat candidatura pentru aducerea lui Leo Messi (33 de ani), după anunțul iminentei despărțiri de Barcelona. Demersul este evident o glumă lansată de covăsneni pe pagina oficială de facebook.

Articol de Vlad Nedelea, Iulian Cuibar  —  miercuri, 26 august 2020

Sepsi Sf. Gheorghe „și-a lansat” candidatura pentru aducerea lui Leo Messi (33 de ani), după anunțul iminentei despărțiri de Barcelona. Demersul este evident o glumă postată de covăsneni pe pagina oficială de facebook. 

Anunțul plecării lui Lionel Messi de la Barcelona a șocat lumea fotbalului. Toate publicațiile au deschis site-urile cu știrea apărută aseară, iar marile cluburi ale Europei își fac planuri pentru a-l convinge pe argentinian să vină. Manchester City, PSG, Manchester United sau Inter sunt doar câteva dintre cluburile care visează la vedeta Barcelonei.

Sepsi: „Messi, te așteptăm cu drag”

Pe internet au apărut deja glume cu poze de prezentare ale lui Messi la FCSB sau Dinamo. Totuși, un singur club din România și-a manifestat oficial intenția de a-l aduce. În glumă, bineînțeles. Pe contul de Facebook al celor de la Sepsi a fost postată o imagine cu Messi gândindu-se la formația din Sfântu Gheorghe. Mesajul:„Dacă vrei și tu, noi de așteptăm cu drag". O glumă simpatică gustată de susținătorii formației lui Leo Grozavu.

Plecarea lui Messi, subiect de glume

Pe lângă discuțiile serioase legate de viitoarea sa destinație au apărut și numeroase glume în mediul online, care mai de care mai haioase. Una dintre ele îi arată pe marii antrenori ai lumii stând la coadă, de la Pep Guardiola la Jurgen Klopp, pentru a-i oferi fotbalistului argentianian tricourile echipelor pe care le antrenează. 

VIDEO. Rada vorbește despre posibila despărțire dintre Messi și Barcelona: „Nu va pleca!”

Citește și alte știri despre plecarea lui Messi de la Barcelona: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.