Liga Campionilor

CFR Cluj - Dinamo Zagreb. Croații, plângere la UEFA în ziua meciului din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor! Avertisment pentru Jandarmeria din Cluj

+34 Foto
Croații acuză că fanii clujeni le-au deranjat somnul. Reclamația a ajuns pe masa reprezentanților UEFA.

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 26 august 2020

CFR Cluj și Dinamo Zagreb se înfruntă în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Croații acuză că fanii clujeni nu i-au lăsat să doarmă înainte de meci. Reclamația a ajuns pe masa reprezentanților UEFA.

Dinamo Zagreb s-a plâns că azi-noapte, în jurul orei 2, ar fi existat un incident în fața hotelului în care jucătorii sunt cazați. Croații acuză că un grup de ultrași ai „feroviarilor” ar fi aprins țorțe și ar fi făcut zgomot, gesturi care au întrerupt somnul elevilor lui Mamic. Conducerea lui Dinamo a semnalat acest lucru reprezentanților UEFA, la ședința tehnică de astăzi. 

Dinamo Zagreb, avertisment pentru Jandarmerie

Dinamo Zagreb a transmis un mesaj și Janadarmeriei Cluj. La urechile conducătorilor au ajuns informații conform cărora un grup important de suporteri din Zagreb ar fi în drum spre Gruia, pentru a-și susține echipa. Ultrașii croați sunt recunoscuți pentru duritatea lor, așa că măsurile de securitate vor fi sporite. 

VIDEO. Dan Petrescu, activ la antrenamentul lui CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.