Publicitate

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 august 2020

Nevoia de apartenență este umană și naturală, iar cei mai buni au tras mereu la cei mai buni. Compania Superbet este fericită să aibă de ani de zile cei mai mulți și mai loiali membri, dar de acum ne recunoaștem între noi oficial. Cardul de fidelitate proaspăt lansat, pe care oricine îl poate avea foarte ușor, vine cu o serie de beneficii. Ca să-i sărbătorim lansarea, Superbet pune la bătaie cele mai tari premii, în perioada 25 August - 30 Septembrie 2020, constând într-o supermașină, un scooter, o trotinetă electrică, un Smart TV și multe alte premii în agentii. Iar ca să ajungi la ele, trebuie să faci foarte puține lucruri! 

Cere în agenții Cardul Superbet și intră cu el în Clubul Superbet! Câștigă SuperPremii în perioada 25 august – 30 septembrie și beneficiază apoi de avantajele de a fi loial Superbet!

Ia-ți Cardul Superbet din agenție și intră cu el în Clubul Superbet!

Mecanica concursului care sărbătorește lansarea cardului de fidelizare Superbet este foarte simplă. Mai întâi, dacă nu ai cerut deja, solicită un card în oricare agenție Superbet din România și înscrie-te cu el în Clubul Superbet, accesând linkul club.superbet.ro! Cardul se activează simplu, răspunzând cu DA la sms-ul primit sau transmițând casierului codul primit. Apoi, scanează codul de bare de pe spatele cardului sau introdu manual seria numerică de sub codul de bare! După înregistrarea cardului, vei primi o cheie unică de control, cu care te vei autentifica pe viitor. 

Scanează codul de bare și înscrie cât mai multe bilete!

Și e gata! De acum poți să înscrii bilete în SuperConcursul nostru, scanând codurile de bare ale biletelor sau introducând manual seriile lor. Dacă joci online și ai cont pe Superbet.ro, merge la fel de bine. În procesul de înregistrare a cardului bifează opțiunea prin care accepți acordurile GDPR și de marketing, iar biletele plasate online vor fi incluse automat în promoție. Poți vizualiza apoi direct din contul tău istoricul biletelor și câte șanse de câștig ai.

Participă biletele de pariuri sportive, loto, live și virtuale, plasate online sau în agenție

Ca la orice concurs, șansele tale de câștig cresc cu numărul de variante jucate. Așadar, înscrie în promoție cât mai multe bilete, nu contează că sunt de pariuri sportive, de loto, live sau pe virtuale și nici dacă sunt plasate online sau în agenție. Contează în schimb miza pe care le plasezi, pentru că aici e și cheia concursului: Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Asta pentru că fiecare leu jucat și înscris în campanie îți aduce o șansă în plus de caștig. Dacă în perioada promoției, 25 August - 30 Septembrie 2020, ai plasat și înregistrat bilete cu mize de 1000 de lei, atunci ai 1000 de șanse de câștig. Un program automat va face la final extragerea, astfel încât poți să-ți creezi norocul și cu mâna ta.

Consultă pe site sau cere în agenții regulamentul complet al promoției Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat!

Câștigă premii fabuloase, personalizate Superbet!

Promoția a început de marți, 25 august și te invităm să nu mai stai pe gânduri! Ia-ți cardul din agenție, înregistrează-te cu el în club și începe să înscrii bilete! Pe 1 octombrie se vor anunța câștigătorii, iar premiile te așteaptă. Am pus la bătaie, la nivel național, o mașină beton, un scooter, o trotinetă electrică, un Smart TV, un smartphone de ultimă generație, o consolă PlayStation, un laptop, o tabletă, un smartwatch și o bicicletă Mountain Bike, toate personalizate Superbet. Apoi, am mai pregătit și 3000 de premii locale, câte 3 pentru fiecare agenție Superbet din România, care constă în kit-uri cu articole personalizate Superbet. 

Nu mai sta pe gânduri, ia-ți cardul de acces și intră în Clubul Superbet! SuperPremii te așteaptă în perioada 25 august – 30 septembrie, iar apoi vei beneficia mereu de tratament preferențial, tot pe baza Cardului Superbet!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Gigi Stancu, Superbet

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.