Liga Campionilor

CFR Cluj - Dinamo Zagreb. FOTO L-au ajuns blestemele steliștilor » Cristi Bălgrădean, gafă la primul meci important pentru CFR

+84 Foto
Apărarea celor de la CFR Cluj a gafat la golul de 1-0 al celor de la Dinamo Zagreb, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League. FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 august 2020

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Campioana României ajunge în Europa League, direct în turul 3 preliminar. Apărarea celor de la CFR Cluj a gafat la golul de 1-0.

CFR Cluj a cedat controlul balonului încă din startul duelului cu croații. Bosniacul Amer Gojak i-a pedepsit în minutul 14, la finalul unei serii de erori în defensivă. Primul care a greșit a fost fundașul central Boli. Acesta a alunecat în fața lui Ivanusec și i-a permis mijlocașului lui Dinamo să șuteze de la marginea careului de 16 metri. 

Boli a alunecat în fața adversarului

Execuția a fost una slabă, pe direcția lui Bălgrădean, dar „Pufi” a respins greșit, în față. Apărătorii clujeni nu s-au întors suficient de rapid pentru a-l proteja, iar Gojak a trimis în poarta goală. 

Bălgrădean, sosit cu scandal la CFR

Transferul lui Cristian Bălgrădean, adus la CFR Cluj pentru a-l înlocui pe Giedrius Arlauskis, a fost o adevărată telenovelă. Portarul s-a înțeles cu „feroviarii”, deși se afla sub contract cu FCSB, fără să îi anunțe pe „roș-albaștrii”. Gigi Becali l-a acuzat că ar fi gafat intenționat în anumite momente, l-a amenințat cu comisiile, dar în cele din urmă mutarea s-a perfectat. 

Bălgrădean a evoluat la CFR și în victoria cu Clinceni, scor 2-1, din prima etapă a Ligii 1. Prestația lui a fost una sigură și a fost lăudat de Dan Petrescu: „A ajutat mult echipa, a comunicat constant cu cei din fața lui”.

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.