Liga Campionilor

CFR Cluj - Dinamo Zagreb. Dynamic Duo » Debeljuh și Rondon, surprizele lui Petrescu, au ținut-o în viață pe CFR

+84 Foto
Atacanții Gabriel Debeljuh și Mario Rondon au avut o seară extraordinară.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 August 2020

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League.  Atacanții Gabriel Debeljuh și Mario Rondon au avut o seară extraordinară. 

Dan Petrescu a surprins când l-a titularizat pe croatul Gabriel Debeljuh, aflat doar la al doilea meci în tricoul campioanei României. Fostul atacant de la Hermannstadt nu a dezamăgit. În prima parte i-a hăituit permanent pe fundașii croați, iar după pauză, în colaborare cu Rondon, a întors soarta partidei. 

Debeljuh și Rondon s-au remarcat prima dată în minutul 51. Atacantul din Venezuela, introdus la pauză, a deviat pe spate, oferind o pasă ideală de gol. Debeljuh a protejat excelent și a fost faultat în careu de Theophile Catherine, care a văzut cartonașul roșu. Deac a ratat însă lovitura de pedeapsă. 

Cei doi au colaborat și la faza golului de 2-2 din minutul 90+3, care a împins partida în prelungiri. Rondon a oferit o pasă de excepție la întâlnire, iar Debeljuh l-a executat pe Livakovic cu o „scăriță”.

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.