Liga Campionilor

CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (5-6 la penalty-uri). Mihai Stoica nu l-a iertat pe Bălgrădean! Ce a postat imediat după eliminarea campioanei din Liga Campionilor

+84 Foto
Mihai Stoica a reacționat la câteva minute după eșecul campioanei, cu un mesaj adresat lui Cristi Băldrădean.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 august 2020

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Mihai Stoica a reacționat la câteva minute după eșecul campioanei, cu un mesaj adresat lui Cristi Bălgrădean. 

Cristi Bălgrădean nu a făcut cel mai bun meci al său. A greșit flagrant la primul gol, când a respins în față un șut slab, pe centrul porții. Nici la a doua reușită a croaților nu a fost mai inspirat, respingând tot la un adversar. La penalty-uri a blocat o execuție din cele 7 ale lui Dinamo Zagreb. 

Mihai Stoica nu l-a iertat pe Bălgrădean

Mihai Stoica nu a uitat trădarea portarului, care s-a înțeles cu CFR Cluj în plin campionat, fiind jucătorul FCSB și fără să anunțe conducerea. Directorul sportiv al bucureștenilor a distribuit un citat pe facebook:  „Trădarea s-a sprijinit întotdeauna pe ruda ei umilă, fățărnicia”. Ca direcția mesajul să fie clară, MM a adăugat numărul 34, cel purtat de Bălgrădean.

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Dinamo Zagreb

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.