Liga 3

CSA STEAUA. Daniel Oprița: „Nu vreau și nu o să accept să vină cineva să îmi spună pe cine să bag și cine să joace”

CSA STEAUA. Daniel Oprița

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 August 2020

Antrenorul de la CSA Steaua, Daniel Oprița, a vorbit despre amestecul altor foști jucători ai roș-albaștrilor la club. Întrebat de ce nu-l vrea pe George Ogăraru la echipă, tehnicianul de 39 de ani a dat explicații.

„Când echipa a fost făcută, au apărut diverși foști jucători care vor să facă parte din proiect. Eu nu am treabă cu nimeni. Eu vreau să fiu antrenor și să mă lase să îmi fac treaba. Restul să vină și să facă ce vor ei, dar eu vreau să îmi fac echipa, să fiu independent și să îmi fac echipa. 

Până în iarnă nu a venit nimeni, iar din iarnă, după ce am adus anumiți jucători gratis, i-am convins să vină, au apărut alții care dau telefoane să fie șefi, să fie peste mine. Pot veni să fie ce vor ei, dar eu vreau să fiu lăsat în pace. Au fost discuții să fiu urmărit, să vină să îmi spună cine să joace și cum să joace. Nu vreau și nu o să accept să vină cineva să îmi spună pe cine să bag și cine să joace. Eu de asta am venit. Am simțit că o să fiu lăsat să îmi duc proiectul la capăt. 

Vor fi și mai multe probleme în Liga 2. Poate vor spune că Oprița o să fie depășit în Liga 2. Vor apărea antrenori cu nume și o să fie bătaie pe mai multe funcții. Eu mai am contract anul ăsta. Dacă eu promovez și vor să mă schimbe, o pot face. Vreau să îmi fac echipa și, dacă nu vor fi mulțumiți de mine, atunci ne strângem mâna”, a declarat Oprița pentru Prosport.

VIDEO Daniel Oprița dezvăluie dialogul incredibil între jucătorii Stelei în timpul meciului cu Middlesbrough

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.