Liga 2

Probleme mari pentru FC U Craiova » Galeria sare la gâtul lui Mititelu: „E un ultimatum! Altfel, vom trece la fapte”

Imaginea postată de Peluza Sud 1997 pe Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 august 2020

Peluza Sud 1997, care susține FC U Craiova, echipă nou-promovată în Liga 2, a declarat război lui Adrian Mitielu, conducătorul oltenilor, după numirea lui Nicolo Napoli în funcția de antrenor principal.

„Cum bine știți, Universitatea Craiova are un nou antrenor. Tot de astăzi adăugăm pe lista personajelor non-grata un nou specimen, Nicolo Napoli. E vorba de același personaj cu care Știința a jucat cel mai slab fotbal din ultimele decenii. E vorba de același personaj pe care noi l-am scos de pe terenul de antrenament ca pe ultimul om. E vorba de personajul care a vrut să semneze cu CSU. E vorba de sclavul familiei Mititelu. Facem apel ca acest personaj sa fie dat afară de la club cât mai repede cu putință, personaj care nu are ce cauta în Craiova, darămite la Universitatea Craiova. Este un ultimatum!”, au scris ultrașii pe Facebook în urmă cu 3 zile.

Ulterior, fanii olteni au revenit cu un nou mesaj: „Un alt punct de pe lista noastră, la fel de important, este să verificăm dacă s-a luat în considerare ultimatumul pe care l-am dat în comunicatul de aseară. În caz contrar, vom trece la fapte și asigurăm pe toată lumea că nu ne vom opri până când respectivul nu va pleca de la echipă. Așteptăm cu nerăbdare numirea noului antrenor al echipei, antrenor capabil să promoveze echipa în primul eșalon, nu marioneta lui Mititelu”.

Nicolo Napoli, înlocuitorul lui Eugen Trică la FC U Craiova

FC U Craiova 1948 l-a demis, cu doar 5 zile până la startul noului sezon de Liga 2, pe Eugen Trică. Adrian Mititelu a tatonat mai multe piste, printre care și Mircea Rednic și Flavius Stoican, dar s-a oprit la varianta clasică, Nicolo Napoli. Antrenorul italian plecase de la clubul oltean în martie 2019, după ratarea promovării în Liga 2 în fața lui Turris Turnu Măgurele.

Cariera de antrenor a lui Nicolo Napoli se leagă de Craiova. A pregătit formația din Bănie în 6 mandate, începând cu 2004. Relația sa cu Adrian Mititelu nu a fost mereu cea mai bună. La penultima descălecare, în 2018, antrenorul italian declara: „Am avut o relaţie foarte bună cu Mititelu. Acum, dacă el dorea să îmi impună alte reguli sau avea alte doleanţe, atunci cred că trebuia să le discutăm concret”.

VIDEO Cosmin Gângioveanu: „Adrian Mititelu se băga peste antrenori!”

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.