Europa League

Ordabasy - FC Botoșani 1-2. Valeriu Iftime, despre posibilul duel cu Mourinho: „Să facem spectacol”

Patronul Valeriu Iftime preferă o tragere ușoară la sorți, în dauna unui meci un un colos european precum Tottenham sau Milan.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 August 2020

FC Botoșani a învins-o pe Ordabasy (Kazahstan), scor 2-1, și s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League. Patronul Valeriu Iftime preferă o tragere ușoară la sorți, în dauna unui meci un un colos european precum Tottenham sau Milan.

„Am avut și noroc. Dumnezeu a ținut cu noi. Am fost extraordinar de buni! Excepțional! Ordabasy nu este o echipă slabă, dar noi am fost mai buni. Am avut noroc și la ultima fază. Mă gândeam că acolo dau gol. 

Nu aș vrea să vină Milan și cu Tottenham, dar tragem speranțe la următorul meci să jucăm la fel de bine și să facem spectacol. Nu ne-am făcut de râs aici, sunt echipe de același nivel, dar am reușit un meci superb. A fost un efort financiar și fizic pentru că este departe Kazahstanul. Băieții s-au dedicat, dar mă bucur pentru această victorie mult. Avem un lot numeros, următorul meci cu Poli Iași e aproape și trebuie să fim pregătiți”, a declarat Iftime conform Fanatik

Citește și alte știri despre Ordabasy - Botoșani: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.