Liga 1

Contra a efectuat primul antrenament la Dinamo și pregătește încă o revenire în Ștefan cel Mare

+15 Foto
Francisco Molinero poate reveni la Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 27 august 2020

Cosmin Contra (44 de ani) a efectuat astăzi primul antrenament de la revenirea la Dinamo. Fostul selecționer a început să lucreze și la transferuri. 

Cosmin Contra a intrat serios în pâine la Dinamo și pregătește încă o revenire la Dinamo. E vorba despre Francisco Molinero, 35 de ani, fostul fundaș dreapta al lui Atletico Madrid, care a mai jucat în echipa ”câinilor” în perioada 2009/2010. Atunci el a fost adus în „Ștefan cel Mare” de impresarul Toni Curea, cel ce-a vrut să intermedieze sosirea lui Herminio Menendez la Dinamo. Molinero a avut contract cu Sporting Gijon până în această vară. 

Francisco Molinero

21 de meciuriare Francisco Molinero în tricoul lui Dinamo

Dinamo aduce jucători cu experiență

Dinamo a oficializat două transferuri în această vară, mijlocașii Vlad Achim (32 de ani) și Janusz Gol (34 de ani). „Câinii” sunt la un pas să obțină și semnătura atacantului Adam Nemec (34 de ani).

Contra promite transferuri

„Avem nevoie de multe întăriri. Suntem în discuții avansate cu foarte mulți jucători, nu vreau să dau nume, nu e corect, dar sunt cel puțin 10-15 jucători cu care vorbim. Zilele următoare vom definitiva multe dintre ele. Transferurile de până acum au fost făcute înainte ca eu să ajung la un acord, eu zic că sunt două mutări (n.r. Vlad Achim și Janusz Gol) reușite din toate punctele de vedere. Sper să se adapteze cât mai rapid la cerințele unui club ca Dinamo”
- Cosmin Contra, antrenor Dinamo

FOTO: Contra, primul antrenament de la revenirea la Dinamo

VIDEO. Cosmin Contra revine pe bancă în meciul cu Chindia

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.