Europa League

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. Un singur lucru l-a deranjat pe Bergodi, după eșecul rușinos din Georgia: „Ăsta e reproșul”

Cristiano Bergodi (55 de ani) a încercat să găsească explicații pentru eliminarea rușinoasă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 august 2020

CS Universitatea Craiova a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi (Georgia), scor 1-2, în turul 1 preliminar al Europa League. Cristiano Bergodi (55 de ani) a încercat să ofere explicații pentru eliminarea rușinoasă. 

„E normal că ne doream să trecem de acest tur preliminar, dar din păcate pierdem. Nu am făcut un meci prea reușit. Singurul reproș pe care îl pot face e că am luat două goluri pe contraatac în deplasare. Asta m-a deranjat. Mergem înainte, nu avem ce face. În prima repriză am controlat jocul, dar am luat decizii proaste în careu. 

În partea a doua ne-au găsit ei dezechilibrați. După 2-0 am încercat și cu doi atacanți, dar asta a fost. Nu sunt de acord că au fost mai buni cei de la Lokomotiv. Au fost două contraatacuri foarte bune. Noi nu am făcut acoperire preventivă. Am urmărit echipa asta, e bună, schimbă multe sistem de joc. Nu ne-a surprins, dar au fost acele contraatacuri”, a declarat Cristiano Bergodi în conferința de după meci. 

FOTO. Imagini de la eliminarea rușinoasă a Craiovei

Citește și alte știri din Europa League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.