Liga Campionilor

CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (5-6 la pen.). Valeriu Iftime ironizează decizia lui Dan Petrescu: „Când l-am văzut pe Golofca, am închis TV-ul!”

Valeriu Iftime, patronului celor de la FC Botoșani, a comentat decizia lui Dan Petrescu de a-l desemna pe Golofca să execute penalty-ul decisiv.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 august 2020

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Cătălin Golofca (30 de ani) putea aduce calificarea, dacă transforma lovitura de pedeapsă la scorul de 4-4.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a comentat decizia lui Dan Petrescu de a-l desemna pe Golofca să execute penalty-ul decisiv. 

Iftime: „Nu e un copil pentru un război așa mare”

„Am văzut şi meciul CFR-ului. Când l-am văzut pe Golofca, am închis TV-ul. Niciodată nu poate da el penalty ultimul. Nu a bătut niciodată. E jucător de moral. L-am auzit pe Dan Petrescu că nu au vrut să bată. Dacă ai un electrician şi un cizmar, îi intrebi pe ei dacă vor să dea? Dă tu!

E clar că el nu e un copil pentru un război atât de mare. Cele două cluburi, FCSB şi CFR, nu au fost pentru el. Putea veni la mine. Mi-e greu să cred că se mai poate reconstrui ca fotbalist la CFR Cluj. E mare păcat că a ratat şi că CFR Cluj nu s-a calificat. E o mare presiune şi pe umerii lui acum”, a declarat Valeriu Iftime, conform TV Telekom Sport. 

Golofca, împrumutat la Voluntari 

De la 1 septembrie, Golofca va merge sub formă de împrumut la FC Voluntari, acolo unde a fost dorit cu insistență de antrenorul Mihai Teja. Cele două grupări s-au înțeles zilele trecute, informează surse din cadrul echipei ilfovene, pentru GSP.ro.

VIDEO. CFR Cluj joacă cu Sepsi, la două zile după eliminarea din Liga Campionilor

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.