Europa League

FCSB - Shirak 3-0. Darius Olaru și Florin Tănase știu ce vor la tragerea la sorți a turului 2 al preliminariilor Europa League

+22 Foto
Darius Olaru (22 de ani) și Florin Tănase (25 de ani), autorii primelor două reușite, speră într-o tragere ușoară la sorți, luni, 31 august. FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 August 2020

FCSB a învins Shirak cu 3-0 în primul tur preliminar al Europa League. Darius Olaru (22 de ani) și Florin Tănase (25 de ani), autorii primelor două reușite, speră într-o tragere ușoară la sorți, luni, 31 august. 

„A fost un meci destul de greu, am marcat în prima repriză și ne-am făcut meciul ușor. Au făcut un joc bun, au încercat să facă un presing sus, deși la vizionare nu prea au făcut asta. Nu am fost așa pregătiți, dar ne bucurăm că ne-a ieșit jocul și ne-am calificat. 

Nu prea m-am uitat peste adversare, sper să dăm peste un adversar pe care îl putem bate, să trecem mai departe. Ar fi un lucru bun să jucăm tot acasă. Normal că putem ajunge în grupe, fiecare dă tot pentru echipă, se joacă într-o singură manșă”, a declarat Olaru la Look Sport.

„Chiar înainte de meci am văzut, mă bucur foarte mult că am fost convocat (n.r. la naționala U21). Cristea m-a anunțat, eram cu el în autocar și mi-a spus. Am fost bucuros pe moment, dar după mi-a stat gândul doar la meci”
- Darius Olaru, mijlocaș FCSB

„Am început jocul mai slab, dar suntem bucuroși că am reușit să trecem în turul următor. Mai departe vreau cu o echipă mai slab cotată, dar rămâne de văzut”
- Florin Tănase, căpitan FCSB

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Shirak 

Citește și alte știri din Europa League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.