Europa League

Cristiano Bergodi, luat la țintă de un fost jucător al Craiovei: „Echipă avem, ne mai trebuie antrenor!”

+13 Foto
Cristiano Bergodi, antrenor CS U Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 august 2020

Mihăiță Pleșan (37 de ani), fost jucător la CS U Craiova, pune eliminarea rușinoasă din Europa League a oltenilor în cârca antrenorului Cristiano Bergodi (55).

CS U Craiova a suferit una dintre cele mai usturătoare eșecuri din istoria fotbalului românesc la nivel de cluburi. Georgienii de la Lokomotiv Tbilisi au învins-o pe vicecampioana României în turul I preliminar al Europa League, scor 2-1, iar Cristiano Bergodi începe să atragă critici. Printre cele mai vehemente, din partea lui Mihăiță Pleșan.

Mihăiță Pleșan: „Am spus că nu e antrenor de titlu!”

„De când a venit, a avut multe meciuri, dintre care două au fost decisive: cu CFR, pentru titlu, și cu Lokomotiv Tbilisi, pentru a continua în Europa League. Le-a pierdut pe ambele, pentru că echipă avem... dar ne mai trebuie antrenor. Sincer, mi-ar fi plăcut să mă fi înșelat atunci când, la venirea lui, am spus că nu e antrenor de titlu. Nimic nu-l recomandă pentru asta. Dar în Craiova cred, pentru că știu ce și cât poate!”, a scris Pleșan pe contul personal de Facebook.

Ajuns la CS U Craiova în septembrie 2013, fostul mijlocaș central a jucat pentru „juveți” până la finalul lui 2014, când s-a retras din activitate.

8 meciuria strâns Bergodi pe banca Craiovei de la sosire. A pierdut doar două, ambele cruciale - „finala” campionatului, cu CFR Cluj, și meciul eliminatoriu din Europa League cu Lokomotiv Tbilisi

E normal că ne doream să trecem de acest tur preliminar, dar din păcate pierdem. Nu am făcut un meci prea reușit. Singurul reproș pe care îl pot face e că am luat două goluri pe contraatac în deplasareAsta m-a deranjat. Mergem înainte, nu avem ce face - Cristiano Bergodi, antrenor CS U Craiova

CS U Craiova - Astra Giurgiu, match preview: tot ce trebuie să știi

Alte știri despre CS U Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.