Liga 1

EXCLUSIV VIDEO Cine oprește hegemonia lui CFR Cluj? Un fost antrenor de la FCSB nu are dubii: „Dacă mai rămâne Dan Petrescu 3 ani aici, de 3 ori va câștiga campionatul!”

CFR Cluj a câștigat Liga 1 în ultimii 3 ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 August 2020

Ilie Stan (52 de ani), fost antrenor la FCSB între 2011 și 2012 și în prezent pe banca Gloriei Buzău, a declarat că CFR Cluj va continua să câștige Liga 1 atât timp cât Dan Petrescu (52) va rămâne la cârma echipei.

Stan nu îi dă șanse fostei sale echipe în lupta la titlu cu Dan Petrescu și CFR Cluj, pe care îi vede continuându-și hegemonia pe plan intern începută în urmă cu 3 ani. 

Dacă mai rămâne Dan Petrescu încă 3 ani aici, în România, de 3 ori va câștiga campionatul. Are o experiență extraordinară, are un lot omogen, am văzut că acum a mai adus 1-2 jucători. Mă refer la continuitatea antrenorului, la modul în care are mână liberă, nu e ușor să îi faci pe ceilalți să înțeleagă că antrenorul trebuie să decidă totul din punct de vedere organizatoric, al programului, al transferurilor.

Vedeți că e deja la al treilea an, deja echipa este omogenă. Eu cred că a fost un ghinion cu Dinamo Zagreb. De asta zic că tot CFR va câștiga campionatul”, a declarat Stan, invitat la emisiunea „GSP Live”.

Știți cum e... în campionatul românesc mergem cum mergem, dar la meciurile din Europa League, din Liga Campionilor este problema, acolo se vede valoarea echipei - Ilie Stan, antrenor Gloria Buzău

CFR Cluj - Sepsi OSK, match preview: tot ce trebuie să știi

Alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.