Liga 1

EXCLUSIV Eliminarea din Europa League lasă urme » Viitorul lui Cristiano Bergodi pe banca Craiovei, incert! Numele propus oltenilor

+13 Foto
Cristiano Bergodi a preluat CS U Craiova în luna mai

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 28 August 2020

CS U Craiova a fost eliminată rușinos din turul I preliminar al Europa League, 1-2 cu Lokomotiv Tbilisi, iar scaunul antrenorului Cristiano Bergodi (52 de ani) a devenit șubred. 

La finalul etapei secunde a Ligii 1, în care CS U Craiova va primi vizita Astrei Giurgiu, oficialii echipei din Bănie vor purta o discuție cu privire la soarta lui Cristiano Bergodi. Eliminarea atât de timpurie din Europa League a produs o dezamăgire cruntă în tabăra „juveților”, precum a făcut-o și înfrângerea cu CFR Cluj din „finala” campionatului trecut, acel 1-3 pe teren propriu, în care oltenii au fost surclasați clar.

Edi Iordănescu, propus Craiovei

Primul nume propus șefilor Craiovei ca posibil înlocuitor al lui Cristiano Bergodi a fost Edi Iordănescu (42 de ani). Acesta nu are niciun angajament în prezent, ultima dată aflându-se pe banca lui Gaz Metan Mediaș, de unde a plecat la începutul lunii iunie.

Edi Iordănescu a mai fost aproape de Craiova în trecut. Numele acestuia a fost vehiculat intens după ce Corneliu Papură a plecat de pe banca echipei în urmă cu doar câteva luni, înainte ca finanțatorul Mihai Rotaru să se înțeleagă cu Cristiano Bergodi.

8 meciuria strâns Bergodi pe banca Craiovei de la sosire. A pierdut doar două, ambele cruciale - „finala” campionatului, cu CFR Cluj, și meciul eliminatoriu din Europa League cu Lokomotiv Tbilisi

CS U Craiova - Astra Giurgiu, match preview: tot ce trebuie să știi

Alte știri despre Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.