Campionate

Acord total pentru Zlatan Ibrahimovic » Ce salariu și ce tricou va avea la AC Milan

+46 Foto
Ibrahimovic, 38 de ani, a înscris șapte goluri după restartul Seriei A, contrbuind decsiv la clasarea Milanului pe locul 6 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 28 august 2020

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) va câștiga 7 milioane de euro plus bonusuri și va purta numărul 9 la AC Milan. Suedezul a semnat pe un singur sezon.

UPDATE 12:30 - Zlatan „cere” numărul 11 la AC Milan

Atacantul suedez a postat pe contul oficial de Instagram o fotografie în care numărul purtat sezonul trecut, 21, este transformat în 11. Semn că nu #9 îi este pe plac. „Așa cum spuneam, abia mă încălzesc, Milan”, a scris Ibra.

foto: Instagram @ iamzlatanibrahimovic

Știrea inițială - Zlatan Ibrahimovic va continua la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic continuă la Milan în condițiile pe care le-a impus agentul Mino Raiola. Acordul total cu echipa lui Pioli, anunțat astăzi de Gazzetta dello Sport, îi asigură la aproape 39 de ani un salariu excelent. Suedezul va încasa șapte milioane de euro net fără bonusuri în următorul sezon (a semnat până în iunie 2021) la rossoneri. 

Și va primi și numărul 9, purtat ultima oară de Piątek. Va deveni cel mai bine plătit fotbalist din lot, peste portarul Donnarumma, șase milioane de euro!

„Liniștea dinaintea furtunii”, anunța Zlatan

Atacantul, întors în ianuarie în Serie A din MLS, a câștigat trei milioane în 2020 la Milan, reușind să-i convingă pe șefii „Diavolului” să-i mărească substanțial acordul. Prin înțelegerea trecută (în cazul prelungirii acesteia) ar fi primit doar 5 milioane în noua stagiune. 

Filmulețul postat joi seară pe Instagram, cu mesajul „Liniștea dinaintea furtunii”, a lăsat să se intuiască acordul iminent. Ibra vine mâine la Milano pentru a relua pregătirile cu Pioli, antrenorul de care s-a simțit foarte legat. Doar croatul Ante Rebic, împrumutat de la Frankfurt, a dat mai multe goluri ca el în campionat.

11 goluri și 5 assisturia reușit Ibrahimovic în 1.509 minute adunate din 20 de meciuri la Milan în 2020. În total pentru rossoneri, are 67 de goluri și 29 de pase decisive în 105 apariții

Citește mai multe știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.