Diverse

FOTO Un fotbalist de top o asaltează cu mesaje pe o vedetă de televiziune care este măritată: „E obsedat de ea, îi scrie de câțiva ani!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 August 2020

Sofia Suescun, 24 de ani, vedetă de televiziune din Spania și câștigătoarea unui reality-show, a ajuns în centrul atenției în presa spaniolă după ce s-a aflat că e curtată de câțiva ani de un fotbalist de top din La Liga, deși e căsătorită.

Tânăra are un mariaj cu Kiko Jimenez, de asemenea vedetă TV și fotomodel, însă se pare că ar fi ținut legătura timp de mai mulți ani cu un fotbalist din La Liga.

Numele fotbalistului nu a fost dezvăluit de presă, însă s-a confirmat că Sofia ar fi corespondat cu el și nu i-ar fi blocat mesajele nici când atunci când avansurile erau prea provocatoare.

De asemenea, Kiko Jimenez a ținut să calmeze situația și a declarat că e la curent cu discuțiile și că nu se simte amenințat de faptul că soția lui vorbește cu fotbalistul. De altfel, pentru a arăta că sunt mai apropiați ca oricând, cei doi au postat numeroase poze romantice pe Instagram.

Citește și alte știri mondene:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.