Liga 1

Despărțirea lui Adi Petre de FCSB, iminentă! Șanse infime pentru atacant de a mai prinde echipa după noile decizii luate de Gigi Becali

+22 Foto
Adrian Petre, FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 august 2020

Adrian Petre (22 de ani) are zilele numărate la FCSB. Atacantul ar fi fost anunțat că nu are șanse să mai prindă echipa odată cu noile transferuri ale roș-albaștrilor.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, i-a adus pe postul lui Petre pe Sergiu Buș, pe care l-a prezentat cu fast la palat, cât și pe Alexandru Buziuc, surpriza de la Academica Clinceni care a marcat primul său gol pentru FCSB, în victoria cu Shirak (3-0) de joi seară.

Cei doi și-au împărțit minutele în primele 2 partide ale trupei din Toni Petrea din noul sezon, în timp ce Adi Petre s-a văzut nevoit să urmărească meciurile de pe bancă. Acesta ar fi fost anunțat de oficialii roș-albaștrilor de faptul că nu va mai prinde echipa și ar putea părăsi FCSB în curând, scrie Fanatik.

Buziuc, titular la FCSB?

Sursa citată mai menționează faptul că Gigi Becali mai are o doleanță, pe lângă cea de a-l ține pe Adi Petre pe banca de rezerve. Este vorba despre titularizarea lui Buziuc, marele său pariu, în detrimentul lui Sergiu Buș, care a avut două reprize șterse pentru roș-albaștrii până în acest moment.

Adus de FCSB de la Esbjerg în schimbul a 500.000 euro, Adrian Petre a avut o perioadă extrem de complicată la actualul lider din Liga 1. Acesta a intrat rapid în dizgrația patronului Gigi Becali, astfel că aproape în toate meciurile în care a jucat a fost fie schimbat la pauză, ori introdus pe final.

În 12 meciuri la FCSB, în care a totalizat 559 minute pe teren, vârful arădean a înscris 2 goluri și a oferit o pasă de gol.

Cotat la 800.000 euro, Petre ar putea părăsi FCSB pentru doar 300.000. Cel puțin așa anunța Gigi Becali în urmă cu o lună: „M-a sunat impresarul și m-a întrebat cât vreau pe Petre. Am zis 300.000. Am dat 500.000, vreau 300.000”.

VIDEO. Toni Petrea, antrenor FCSB, după victoria cu Shirak, scor 3-0: „Au fost câteva momente de nesincronizare”

Alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.