Liga 1

Regula U21 a devenit o glumă » Moment penibil la Gaz Metan - FC Argeș: două schimbări în primul minut!

Partida Gaz Metan - FC Argeș a început cu două schimbări, efectuate chiar în primul minut de joc, la prima întrerupere, premieră pentru Liga 1 // Sursă foto: captură Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 August 2020

Moment ridicol la Gaz Metan - FC Argeș 2-0. Partida a început cu două schimbări, efectuate chiar în primul minut de joc, la prima întrerupere. O premieră pentru Liga 1.

Dusan Uhrin l-a înlocuit pe Ștefan Dogaru (16 ani, atacant) cu Chamed (26, extremă dreapta) în secunda 38, în vreme ce Ionuț Badea a decis să-l schimbe pe Andre Cozma (18 ani, atacant) cu Georgian Honciu (31, mijlocaș central) în secunda 52.

GAZ METAN - FC ARGEȘ 2-0. Regula FRF, călcată în picioare

Evident, juniorii Dogaru și Cozma au fost titularizați doar pentru a fi îndeplinită regula U21 impusă de FRF, care obligă echipele să înceapă cu doi jucători eligibili pentru naționala de tineret, doar unul fiind necesar să fie pe teren pe tot parcursul meciului.

Momentul penibil de la Mediaș ar trebui să le dea de gândit celor de la FRF, mai ales că schimbarea juniorilor imediat după startul partidei a devenit o practică obișnuită. Astăzi s-a trecut la următorul nivel, prima partidă în care ambele echipe au efectuat o schimbare în primul minut.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.