Campionate

Fabulos! Andrea Pirlo a cerut un fundaș român la Juventus! Se antrenează deja cu Cristiano Ronaldo

Radu Drăguşin (18 ani, fundaș central), juniorul lui Juventus, se pregătește în aceste zile cu echipa mare, sub comanda noului antrenor Andrea Pirlo. Foto: Juventus

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 august 2020

Radu Drăguşin (18 ani, fundaș central), juniorul lui Juventus, se pregătește în aceste zile cu echipa mare, sub comanda noului antrenor Andrea Pirlo.

Informația a fost dezvăluită de Florin Manea, impresarul jucătorului. „Se antrenează cu Ronaldo. A fost chemat de Pirlo la echipa mare, de o săptămână se antrenează cu ei. Este un băiat pe care toată lumea îl dorește. Noi suntem în ultimul an de contract cu Juventus, sunt discuții și cu ei, ne vom întâlni, dar sunt foarte multe cluburi mari care îl doresc. O să vedeți ce o să se întâmple cu Radu Drăgușin. E puternic, un băiat de mare caracter, căpitanul echipei naționale U19, crescut de Regal Sport și are deja doi ani și ceva la Juventus”, a declarat Manea, potrivit Prosport.

Radu Drăguşin se antrenează cu Cristiano Ronaldo la Juventus

Drăgușin, internațional U19, s-a transferat în ianuarie 2018 de la Regal Sport București la Juventus Torino, iar presa internațională a susținut de-a lungul timpului că românul a refuzat mai multe cluburi uriașe, precum Atletico Madrid sau PSG. 

„Acum, Juventus ne cheamă întruna, sunt negocieri avansate, dar o să vedeți. O să fie o surpriză și eu mizez pe el. O să fie unul dintre cei mai buni fotbaliști români. Cred că va fi singurul fotbalist român care va juca în top 5”, a mai spus impresarul pentru sursa citată.

Radu Drăguşin

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.